IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Anti-banner not working, KIS 2012
andysfile
post 30.08.2012 00:07
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 23.03.2010




I have turned on anti-banner with heuristic analysis, using common banner list and ads are still appearing in Opera 12.01 and Firefox. I also have Adblock enabled in Opera.
Is there anything I can do to get it to work? Or is it just that the banners are outsmarting Kaspersky?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MK91
post 30.08.2012 03:15
Post #2


Member
**

Group: Members
Posts: 12
Joined: 18.07.2011




QUOTE(andysfile @ 29.08.2012 13:07) *
I have turned on anti-banner with heuristic analysis, using common banner list and ads are still appearing in Opera 12.01 and Firefox. I also have Adblock enabled in Opera.
Is there anything I can do to get it to work? Or is it just that the banners are outsmarting Kaspersky?



Anti-Banner doesn't seem to be working for me either. It worked perfectly in KIS 2012, but is non existent even if enabled in KIS 2013. Hopefully this will be fixed anytime soon. Does anybody here know how to fix this?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MK91
post 31.08.2012 04:02
Post #3


Member
**

Group: Members
Posts: 12
Joined: 18.07.2011




Anybody????
Go to the top of the page
 
+Quote Post
aloo
post 10.12.2012 01:29
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 9.12.2012




QUOTE(MK91 @ 29.08.2012 16:15) *
Anti-Banner doesn't seem to be working for me either. It worked perfectly in KIS 2012, but is non existent even if enabled in KIS 2013. Hopefully this will be fixed anytime soon. Does anybody here know how to fix this?


KIS 2013 Anti-Banner did not work for me either...no matter how I configured it. After a few weeks of trying to get used to the banner ads I finally uninstalled KIS 2013 and went back to KIS 2012; however, now Anti-Banner does not work the same in KIS 2012 either! [And I did a complete uninstall of KIS 2013 so as far as I know no configuration files were left on my machine from the previous install] So I'm guessing since it's not the software it must be a bug introduced by an update. Either that or Kaspersky altered the blacklist to allow banner ads it previously blocked.

It's not difficult to imagine why Kaspersky might want to let more ads get through, if it is in fact intentional. I hope that's not the case and it will soon be fixed; otherwise, this customer of almost 10 years will be moving on.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
moneyman123
post 10.12.2012 05:29
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25.10.2012




I also am experiencing the same problem with KIS2013. Just started recently. Maybe from am update or something. At first thought it was my computer/configuration. But then turned my laptop on and noticed the same thing happening.

Anyone know whats going on?


EDit: Just looked at my report logs. I can pin point it to the last blocked banner on Dec 6, 2012 @ 1:26AM. Then at 2:41PM Task Start and no more working!

This post has been edited by moneyman123: 10.12.2012 05:46
Go to the top of the page
 
+Quote Post
goaten
post 16.01.2014 21:03
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 16.01.2014




I bought KIS 2013 a couple months ago and I decided I wanted to use Anti-banner instead of AdBlock in Chrome..... Anti-banner has not been working at all...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rudger79
post 16.01.2014 21:51
Post #7


Forum Elite
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 9214
Joined: 20.10.2008
From: Kodiak USA




QUOTE(goaten @ 16.01.2014 09:03) *
I bought KIS 2013 a couple months ago and I decided I wanted to use Anti-banner instead of AdBlock in Chrome..... Anti-banner has not been working at all...
Welcome. You bumped up an ancient topic. Please clean install version 2014, it is free: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=67812

Any better with version 2014?

If not, Please post the link of your GetSystemInfo report by following the four steps outlined here: http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...post&p=5395


--------------------
2015 Beta Test Machine specs: Windows 7 Pro x64 SP1, Real Machine (laptop), 4GB Ram No OEM stuff. My GSI Report Link

________________________________________________________________________________
1.Laptop -
Windows 7 Pro SP 1 x64 4gb - FF latest -
KIS 2015 MR1 15.0.1.415
2.Desktop -
Windows 7 Pro SP 1 x86 4gb - FF latest - KIS 2015 MR1 15.0.1.415
_______________________________________________________________________

My Kaspersky Account Kaspersky Support Ticket Request to Kaspersky Virus Lab Link to GSI Report Instructions Kaspersky Latest Product Versions
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 25.10.2014 17:23