IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> problema cu kav pure
dragosnicu
post 30.04.2012 16:46
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




buna as avea si eu o intrebare la care nu cred ca o sa gasesc raspuns prea curand am bagat kav pure si nu mai imi gaseste serverele la jocul call of duty mw3 multiplayer si asa patesc cu avast, avg,si bitdefender dar am bagat esset si f secure le gaseste,stie careva care ii faza si imi blocheaza jocul lam si oprit de tot antivirusul lam dezactivat si tot nimic deci jocul porneste dar cand dau la servers nu se conecteaza si nu apare nici un sv daca stie careva sa zici pls.multumesc
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 1.05.2012 15:33
Post #2


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




Salut.
Daca dezactivezi firewallul din setari, le gaseste?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 1.05.2012 15:38
Post #3


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 1.05.2012 14:33) *
Salut.
Daca dezactivezi firewallul din setari, le gaseste?

nu tot asa face si daca il opresc de tot si daca opresc firewalu am pus acolo jocul pe trusted si tot nimic si nu as baga alt antivirus caci asta mi se pare cel mai bun pe care l-am incercat merge beton pc si blocheaza tot dar sigurat nu o sa gasesc rezolvare chiar nu inteleg ce poate avea ce are antivirusul cu gasirea de servere si nu ca sunt obsedat de joc sa mearga dar jocu asta il joc cu prieteni de la faculta si chiar as vrea sa pot face kavul si permita sa gaseasca daca sti ceva ce as putea incerca nu ezita sa imi zici pt ca vreau sa raman pe antivirusul asta si inca ceva face pe toate kav-urile am bagat si internet security si mai era unu si tot asa.multumesc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 1.05.2012 16:22
Post #4


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




Pure are si un firewall, ce ar putea bloca programe.

Pune te rog un log gsi http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=90558
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 1.05.2012 17:50
Post #5


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 1.05.2012 15:22) *
Pure are si un firewall, ce ar putea bloca programe.

Pune te rog un log gsi http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=90558

uite aici
http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...a691f4e70ee7a67
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 11.05.2012 12:32
Post #6


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(dragosnicu @ 1.05.2012 16:50) *

deci pan la urma nu ma poate ajuta nimeni vad ca am facut aia si nu mai zice nimeni nimic nu s-a uitat nimeni pe aia ce am trimis,asta e si chiar vroiam sa raman pe el dar vad nu te ajuta nimeni sa rezolvi problemele cu produsul in fine o sa trec pe altul atunci si multumesc pt ajutorul dat pana acum.O zi buna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 12.05.2012 15:32
Post #7


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




Scuze, dar pentru mine au fost doua saptamani foarte incarcate.
Daca mai doresti ajutor, pot incepe acum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 17:43
Post #8


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2012 14:32) *
Scuze, dar pentru mine au fost doua saptamani foarte incarcate.
Daca mai doresti ajutor, pot incepe acum.

daca vrei tu sa ma mai ajuti sa te uiti peste alea ar fi bine mai bine mai tarziu decat niciodata ca nu as mai sta mult cu porcaria asta de nod32
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 12.05.2012 18:09
Post #9


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




In primul rand vad ca mai e ceva de bitdefender. Foloseste bitdefender uninstall tool sa elimini componenta: http://www.bitdefender.com/site/support/Ho...fender-333.html


Verifica daca firewall-ul de windows nu a mai ramas cumva activat (in control panel->windows firewall).

Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 18:38
Post #10


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2012 17:09) *
In primul rand vad ca mai e ceva de bitdefender. Foloseste bitdefender uninstall tool sa elimini componenta: http://www.bitdefender.com/site/support/Ho...fender-333.html
Verifica daca firewall-ul de windows nu a mai ramas cumva activat (in control panel->windows firewall).

bun ma pun sa dezinstalez si nodul si sa instalez din nou kav pure ca sa pot face dupa aia ce imi recomanzi tu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 12.05.2012 18:56
Post #11


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




pai daca nu mai ai pure, fa dezinstalarea bitdefender intermediar, inainte sa instalezi pure-ul. E cel mai sigur asa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 18:58
Post #12


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2012 17:56) *
pai daca nu mai ai pure, fa dezinstalarea bitdefender intermediar, inainte sa instalezi pure-ul. E cel mai sigur asa.

ok am facut tot firewalul de la windows ii oprit si tot oprit a fost tot timpul am dat cu aia de dezinstalare acum instalez kavul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 19:11
Post #13


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(dragosnicu @ 12.05.2012 17:58) *
ok am facut tot firewalul de la windows ii oprit si tot oprit a fost tot timpul am dat cu aia de dezinstalare acum instalez kavul

eu am terminat tot acum astept indicatiile tale dupa ce te uiti pe logo ala sa vezi daca iti dai seama ce blocheaza din kav jocul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 12.05.2012 19:56
Post #14


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




Pune un log nou, sa vedem daca a disparut bitdefender-ul.

Daca iesi complet din kaspersky (click dreapta pe K->exit), la fel face?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 20:31
Post #15


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2012 18:56) *
Pune un log nou, sa vedem daca a disparut bitdefender-ul.

Daca iesi complet din kaspersky (click dreapta pe K->exit), la fel face?

tot asa face tot nu merg chiar daca ii dau exit uite aici log
http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...f1c16b1757a124b
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 12.05.2012 20:53
Post #16


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




Acum pare OK logul.
Foarte ciudat, cand dai exit cam tot, cu exceptia unor drivere, ar trebui sa fie oprite.
Mai ciudat e ca-ti face cu toate (nod32 n-are firewall).
MW-ul e de pe steam sau cum, nici nu-l vad instalat in lista de programe.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 21:01
Post #17


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2012 19:53) *
Acum pare OK logul.
Foarte ciudat, cand dai exit cam tot, cu exceptia unor drivere, ar trebui sa fie oprite.
Mai ciudat e ca-ti face cu toate (nod32 n-are firewall).
MW-ul e de pe steam sau cum, nici nu-l vad instalat in lista de programe.

pai jocul nu este instalat pentru ca nu trebuie nu are instalare l-am scos si nu trebuie instalat doar direct play eu tiam zis ca este ciudat pentru caci cu nod merge am bagat f-secure merge cand am bagat avast,kav,AVG cu nici unul nu ma lasa si am dat din kav la joc sa il puna la trusted si etc si tot nimic deci foarte ciudat asta sad.gif dar nu inteleg la alti le merge am inca 2 prieteni care joaca amandoi au pure si lor le merge serverele adica le gaseste servere inseamna ca la mine ceva poate fi la placa de retea la net si unul dintre ei are net de la click unul rds eu am si click si rds si am incercat pe amandoua si tot asa:(.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 12.05.2012 21:54
Post #18


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




QUOTE
pai jocul nu este instalat pentru ca nu trebuie nu are instalare

Cum vine asta? Eu am editia steam si are installer. Am incercat acum, si imi vede serverele.

Si aia retail banuiesc ca are installer.



Go to the top of the page
 
+Quote Post
dragosnicu
post 12.05.2012 22:15
Post #19


Member
**

Group: Members
Posts: 11
Joined: 30.04.2012
From: Arad,Romania




QUOTE(Lucian Bara @ 12.05.2012 20:54) *
Cum vine asta? Eu am editia steam si are installer. Am incercat acum, si imi vede serverele.

Si aia retail banuiesc ca are installer.

deci noi lam scos ii gratis si se gaseste acolo la tools ii ceva in gen dedicated server si nu trebuie instalat si mai folosim aplicatia de la teknogods si pe aia jucam pe servere la ei nu stiu daca o sa intelegi dar tie sigurat iti merge tiam zis la aialalti 2 prieteni le merge si au tot kav ca eu leam zis sa il bage ca ii bun si lor le merge pe cand la mine nu de aia am zis poate la mine ii ceva de la placa de retea sa imi blocheze ceva sau nu stiu nam idee dar lasa ca o sa incerc altul antivirus nu are rost sa iti mai ocup timpul cu asta sau sa vad o sa incerc sa scot jocul full si atunci sa vad nu stiu ce sa mai zic:).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 13.05.2012 00:42
Post #20


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




Pai in principiu nimeni nu o sa-ti asigure functionalitatea cu jocuri 'scoase' si trase de pe nu stiu unde. Ar putea sa fie ceva in ecosistemul tau, nvidia are prostul obicei sa includa ceva firewall dubios, dar la tine nu-l vad instalat, poate si datorita unificarii driverele.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 30.09.2014 15:49