IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Firefox 12 add-ons. Patch (i) coming soon., Patches (a,b,c) Patch H. Patch I.
volpo
post 24.04.2012 23:10
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 16
Joined: 30.06.2009




New Firefox version is out. Let me be the first to ask; when will we see the update that allows us to use the virtual keyboard again?

Thanks,

-V-

p.s. - I love this feature and it is one of the reasons that I stick with Kaspersky products and could never understand why it gets broken with regular Firefox updates..


/Edit: Please see: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=235191

This post has been edited by richbuff: 5.05.2012 12:21
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Whizard
post 24.04.2012 23:13
Post #2


Professional
***************

Group: Moderators
Posts: 20712
Joined: 19.11.2005
From: Toronto/Canada




Soon. To avoid widespread of posts regarding the same issue the thread is being locked.


--------------------
Networking and Security Guru
~^Whizard^~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Toody
post 28.04.2012 00:04
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 27.04.2012




I was wondering if KAV 2012 will ever be compatible with Firefox 12. And is there a way to find out without subjecting my computer to threats?

I noticed when I went to Firefox 12, which just upgraded automatically yesterday, that my Kaspersky add-ons and virtual keyboard are not compatible, and are grayed out. This caused a big problem with some viruses, which fortunately were removed. (But would have never gotten on my computer in the first place if there wasn't a conflict.

Now I have changed to Google Chrome, which seems to co-exist happily with Kaspersky.

I like using Firefox, but do not want to check to see if Kaspersky and it have been made compatible because of the virus/trojan concerns.

Any help will be appreciated.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
3x0gR13N
post 28.04.2012 00:11
Post #4


Kaspersky Fan III
**********

Group: Moderators
Posts: 2315
Joined: 2.01.2007
From: Serbia




-Perform a database update and reboot your computer. Afterwards, right click KAV tray icon and select about. You should see "I" next to version number. This patch solves add-on compatibility.
-Add-ons have zero impact on your protection. You will be perfectly protected from malware trying to get in your PC without said addons.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hamedharry
post 28.04.2012 01:49
Post #5


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 63
Joined: 22.09.2010




After database update and reboot my computer. I haven`t seen "I patch"!!! why?



Best regards

Attached File(s)
Attached File  27_04_2012_2_47_02_PM.png ( 104,77K ) Number of downloads: 53
 


--------------------
Laptop => Windows 8 Pro x64, Intel® Core ™ i7-2675QM CPU @ 2.20GHz, 8Gb DDR3 bus, KIS 13.0.1.4190 (h)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web_Master™
post 28.04.2012 03:29
Post #6


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 144
Joined: 26.04.2008
From: Odivelas, Portugal




I had to restore my computer and uninstalled my KIS. After the reinstall and restarted and updated version I will see him and me appearing on this information.





What will happen?

Thanks


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 28.04.2012 05:30
Post #7


Are You Kidding?
*****************

Group: Global moderators

Posts: 1000473
Joined: 14.06.2007




Merged to the closed topic, to facilitate flood control.

QUOTE
I haven`t seen "I patch"!!! why?
Because the patch was not pushed out to all users yet? Or because the patch was released, but then quickly withdrawn due to a temporary glitch?

QUOTE
What will happen?
Nothing bad will happen, if your Kaspersky is updated and your system is rebooted.

Please see this quote:
QUOTE(3x0gR13N @ 27.04.2012 13:11) *
-Perform a database update and reboot your computer. Afterwards, right click KAV tray icon and select about. You should see "I" next to version number. This patch solves add-on compatibility.
-Add-ons have zero impact on your protection. You will be perfectly protected from malware trying to get in your PC without said addons.
Emphasis added.

FAQ:

When will the patch be released? A. When it is ready.

What do I do? Please wait patiently for the patch. A. Alternatively, you may use Fx 11. Thank you for you patience.

How do I install the patch? A. Update databases > reboot.

How do I know that the patch has been released? A. When (i) appears in About (click upper left of main Kaspersky window), or Support > Application Version, or right click the red K tray icon > About.

I updated databases > rebooted, but no "I" (or "H", etc.). A. Then all is well at the moment. Keep your Kaspersky databases updated, and all shall be well.



-------------------
Flood control is On for this topic.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
matt007
post 29.04.2012 18:02
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 29.04.2012




Hi, I have kaspersky internet 2012 ver 12.0.0.374 for about for months now and very happy with it but today have just uninstalled both google chrome and firefox then reinstalled them again. I would like to know how to get the kaspersky plugins again with the virtual keyboard back displayed in the browsers?

many thanks.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 30.04.2012 03:45
Post #9


Are You Kidding?
*****************

Group: Global moderators

Posts: 1000473
Joined: 14.06.2007




Welcome. Merged. Please see the post just above your post. If you have Firefox 12, there will be a wait of a few days or so for the patch to be released to all users.



--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 30.04.2012 11:04
Post #10


Are You Kidding?
*****************

Group: Global moderators

Posts: 1000473
Joined: 14.06.2007




Official information has been recently posted in another language section of this forum. A brief synopsis:

<<Patch (i) (and as needed, all the other previous patches) will be released gradually to all users by May 10. This is to provide for reduction of errors, and also to provide for faster response times for any errors that may be discovered.>>


This remains closed to facilitate the management of sprawling repetition.



------------------
Sorry for the double post. I know it looks hideous, but I don't make a habit of it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sle3pingz
post 30.04.2012 23:28
Post #11


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 129
Joined: 12.01.2012




Kaspersky i want ask , before , i install KIS 2012 and updated to "F" , but why after i recovery my notebook and install KIS 2012 , the support application version is 12.0.0.374 (a.b.c)

why only a.b.c not f ? i already try restart too , not work , can help?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 30.04.2012 23:58
Post #12


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 11609
Joined: 30.10.2007




Hello

This is a known issue that should be fixed soon.

Please wait for further official information.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Whizard
post 30.04.2012 23:59
Post #13


Professional
***************

Group: Moderators
Posts: 20712
Joined: 19.11.2005
From: Toronto/Canada




1) Open your registry editor to the following key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP12\Data
2) Check the values under ProductHotfix and ProductHotfixNew
3) Please keep in mind that "Updates" are released in stages (not everybody will get them right away), but should be all set by May 10th.

This is done to avoid the servers from being overloaded (due to a recent patch "I" release) and currently also practiced by big companies like Microsoft.

This post has been edited by Whizard: 1.05.2012 00:01


--------------------
Networking and Security Guru
~^Whizard^~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sle3pingz
post 1.05.2012 00:09
Post #14


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 129
Joined: 12.01.2012




should i change the registry , i afraid to do any changed at registry, this problem will solved soon? if i just wait?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 1.05.2012 00:35
Post #15


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 11609
Joined: 30.10.2007




QUOTE(sle3pingz @ 30.04.2012 22:09) *
this problem will solved soon?



The problem will be solved gradually

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1843517
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 1.05.2012 04:07
Post #16


Are You Kidding?
*****************

Group: Global moderators

Posts: 1000473
Joined: 14.06.2007




Merged, again. And still closed. To facilitate management of repetitious sprawl.

Flood control is On for this topic. smile.gif

Conjectural discussion is Off for this topic. smile.gif

Key posts, please see: http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1840785

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1842551

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1842597

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1843517

http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...t&p=1843878

If you want to see tons and tons of the same old chat flood repeated over and over again for this topic, fire up Google Translate, and look for the hypertrophied topics in the other sections of this forum.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
matt007
post 1.05.2012 14:50
Post #17


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 29.04.2012




REPOST

Hi, I have kaspersky internet 2012 ver 12.0.0.374 for about for months now and very happy with it but today have just uninstalled both google chrome and firefox then reinstalled them again. I would like to know how to get the kaspersky plugins again with the virtual keyboard BACK AGAIN displayed in the browsers?

NB. I UNDERSTAND THE SITUATION WITH FIREFOX, BUT NOT WITH GOOGLE CHROME.

So i'll ask this question: Do I need to uninstall KIS 2012 and install again just to get the kaspersky icon and virtual keyboard in the Chrome web browser again because i clean installed chrome not updated it, or is there a way that I can somehow select that perticular bit to be reinstalled from the KIS disk? It just seems very odd to me that I would need to do this just because i clean installed chrome!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mickmac
post 1.05.2012 17:06
Post #18


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 1.05.2012




Hi rolleyes.gif
Can you tell me when Virtual Keyboard will work with Firefox 12 which I have downloaded,Find using this very helpful


/Edit: Please see: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=235191

This post has been edited by richbuff: 5.05.2012 12:22
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 26.11.2014 10:20