IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> [OPGELOST] hoe search.conduit.com" te verwijderen als standaard opstartpagina?, conduit.com" te verwijderen als standaard opstartpagina uit explo
edwin3
post 1.04.2012 21:21
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1.04.2012




Vanuit windows explorer (via menu extra) geprobeerd om "http://search.conduit.com/?SearchSource=10&ctid=CT2269050" te verwijderen en "http://www.kpnvandaag.nl" te installeren als startpagina, maar dit lukt niet.
Weet iemand op dit forum een oplossing voor dit probleem?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 2.04.2012 13:15
Post #2


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 10353
Joined: 30.10.2007




Hello,

Welkom op het K-Forum.

Zou u een Gsi log willen posten aub:

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=159266
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Novan
post 2.04.2012 17:36
Post #3


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 59
Joined: 6.05.2009
From: Belgium




via google het volgende gevonden:
http://www.google.be/#hl=nl&sclient=ps...280&bih=867

Instructions
Removing Conduit Toolbar
Click "Start" and select "Control Panel."
Click the "Uninstall a Program" link under the Programs section.
Select "Conduit Toolbar" from the list of currently installed programs, and click "Uninstall." Click "Yes" to confirm your choice.
If you are using Mozilla Firefox, click the "Firefox" menu, select "Add-Ons" and choose the "Extensions" tab.
Click "Conduit Toolbar" and select "Remove." Restart your Web browser.
Read more: How to Remove the Conduit Toolbar | eHow.com http://www.ehow.com/how_5104414_remove-con...l#ixzz1qtFNHMnq

Maar vraag mij af wat dit met kaspersky te maken heeft?

This post has been edited by Novan: 2.04.2012 17:40
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 2.04.2012 18:43
Post #4


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 10353
Joined: 30.10.2007




QUOTE(Novan @ 2.04.2012 15:36) *
Maar vraag mij af wat dit met kaspersky te maken heeft?


Daarom ook het verzoek in Post #2 om voorafgaandelijk een Gsi log te posten voordat er op dit Forum - dat bestemd is voor Kaspersky gebruikers - verdere adviezen en suggesties kunnen aangeboden worden ...

This post has been edited by Berny: 2.04.2012 19:08
Go to the top of the page
 
+Quote Post
edwin3
post 2.04.2012 21:19
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1.04.2012




QUOTE(edwin3 @ 1.04.2012 20:21) *
Vanuit windows explorer (via menu extra) geprobeerd om "http://search.conduit.com/?SearchSource=10&ctid=CT2269050" te verwijderen en "http://www.kpnvandaag.nl" te installeren als startpagina, maar dit lukt niet.
Weet iemand op dit forum een oplossing voor dit probleem?


Hier de URL:

http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...5dbaa7dad82e578
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 2.04.2012 23:57
Post #6


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 10353
Joined: 30.10.2007




Hello

Kan u volgende applicaties verwijderen aub

> Ask Toolbar
> SearchCore for Browsers

Reboot na verwijderen aub.

Kan u daarna uw invoegtoepassingen in uw Browser overlopen
en indien nog aanwezig "search.conduit" verwijderen en daarna systeem heropstarten.

Met de laatste versie van CCleaner kan u ook uw Browser Toolbars beheren via
> Gereedschap > Opstarten

U zou ook een upgrade kunnen overwegen KAV 2011 > KAV 2012

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=159268

This post has been edited by Berny: 3.04.2012 00:25
Go to the top of the page
 
+Quote Post
edwin3
post 3.04.2012 23:25
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1.04.2012




QUOTE(Berny @ 2.04.2012 22:57) *
Hello

Kan u volgende applicaties verwijderen aub

> Ask Toolbar
> SearchCore for Browsers

Reboot na verwijderen aub.

Kan u daarna uw invoegtoepassingen in uw Browser overlopen
en indien nog aanwezig "search.conduit" verwijderen en daarna systeem heropstarten.

Met de laatste versie van CCleaner kan u ook uw Browser Toolbars beheren via
> Gereedschap > Opstarten

U zou ook een upgrade kunnen overwegen KAV 2011 > KAV 2012

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=159268


Beste Berny,

hartelijk dank voor de tip.
Na de verwijdering van SearchCore, het verwijderen van conduit.com, plaatsen van kpnvandaag.nl en geforceerd afsluiten en weer opstarten is nu kpn.vandaag.nl weer mijn normale opstartpagina.
Het is trouwens erg lastig om de ASK toolbar weg te krijgen.
Via microsoft en de langs de normale weg lukte dit niet.
Ik heb nog even gekeken naar de revo de-installer, maar dit durfde ik toch maar niet.
Bang dat ik hiermee te veel kapotmaak.
Maar alles is nu in orde!
Maar nogmaals hartelijk dank voor de tip! ay.gif smile.gif

This post has been edited by edwin3: 3.04.2012 23:27
Go to the top of the page
 
+Quote Post
edwin3
post 3.04.2012 23:34
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1.04.2012




QUOTE(Novan @ 2.04.2012 16:36) *
via google het volgende gevonden:
http://www.google.be/#hl=nl&sclient=ps...280&bih=867

Instructions
Removing Conduit Toolbar
Click "Start" and select "Control Panel."
Click the "Uninstall a Program" link under the Programs section.
Select "Conduit Toolbar" from the list of currently installed programs, and click "Uninstall." Click "Yes" to confirm your choice.
If you are using Mozilla Firefox, click the "Firefox" menu, select "Add-Ons" and choose the "Extensions" tab.
Click "Conduit Toolbar" and select "Remove." Restart your Web browser.
Read more: How to Remove the Conduit Toolbar | eHow.com http://www.ehow.com/how_5104414_remove-con...l#ixzz1qtFNHMnq

Maar vraag mij af wat dit met kaspersky te maken heeft?


Beste Novan,

het innestelen van vervelende programma's, die niet op een normale manier te verwijderen zijn, zie ik als een leek eigenlijk gewoon als een virus.
Maar het is nu gelukkig opgelost, maar bedankt voor je hulp en de moeite!

Gr. Edwin3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 4.04.2012 00:34
Post #9


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 10353
Joined: 30.10.2007




Hello,


QUOTE(edwin3 @ 3.04.2012 21:25) *
lastig om de ASK toolbar weg te krijgen.


Configuratiescherm > Programma's > Toevoegen/Verwijderen ...

QUOTE(edwin3 @ 3.04.2012 21:25) *
dank voor de tip!


Graag gedaan en altijd welkom ;-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 24.04.2014 12:10