IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> KIS 2013 on Windows 8, Special topic
Dmitry Myachin
post 1.03.2012 13:03
Post #1


Testing Engineer
**************

Group: KL Russia
Posts: 10444
Joined: 31.01.2006
From: Северный Кавказ




This topic is only for KIS issues under Windows 8 OS platform!

Prior to posting, please ensure that this issue only occurs on Windows 8 + KIS 2013.
This issue should NOT be happening on Windows 7 + KIS 2013.

If prompted to RESTART, please decline as follows:
Attached File  Untitled.png ( 86,83K ) Number of downloads: 1095



Bug-list: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...VGxxbDlrNHc

PLEASE NOTE: If product is not installed, try to install with DISABLED UAC and under Administrator.

USEFUL INFO: Info added to FAQ: to get to SafeMode in Win8 press Shift+F8, but not just F8!

This post has been edited by Dmitry Gos: 8.08.2012 18:03


--------------------
kaspersky@conference.jabber.ru — быстрее, чем на форуме. umnik@jabber.ru
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobbycooper
post 5.03.2012 18:03
Post #2


Kaspersky Fan III
**********

Group: Moderators
Posts: 2344
Joined: 9.12.2007
From: Italy




Kis 2013.0.0.2292 - Windows 8 CP


Kis crash when i launch the "url" in "safe banking". In addition, the url added in safe banking disappear by the application.

Traces Full DUMP : http://www.mediafire.com/?yoa5a6j5pd5xtpj

This post has been edited by Dmitry Gos: 11.03.2012 19:01
Reason for edit: 171083

Attached File(s)
Attached File  safebanking.PNG ( 48,79K ) Number of downloads: 468
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobbycooper
post 5.03.2012 18:17
Post #3


Kaspersky Fan III
**********

Group: Moderators
Posts: 2344
Joined: 9.12.2007
From: Italy




Kis 2013.0.0.2292 - Windows 8 CP


In "firewall settings" do not appear the network, it is new design or is it a bug?

Traces http://www.mediafire.com/?b4a2b1zd6ewyack

EDIT: ok, after system reboot appeared my network

This post has been edited by Dmitry Gos: 13.03.2012 12:38
Reason for edit: Known issue. Reproduced not only on Win8.

Attached File(s)
Attached File  Firewall.PNG ( 43,66K ) Number of downloads: 409
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Gauchoo-
post 5.03.2012 19:39
Post #4


Advanced Member I
***

Group: Gold beta testers
Posts: 125
Joined: 29.07.2007




Kis 2013.0.0.2292, W8x64 CP

KIS took over 10mins to install with an intel i5-750 cpu and 4gb. Once install appeared to be completed and asked to restart W8, it has not installed.

Installation files uploaded.

This post has been edited by Baz^^: 5.03.2012 19:42
Reason for edit: Did you ignore the restart prompt? (please ignore restart prompt in this build)

Attached File(s)
Attached File  KIS_install_failure.zip ( 489,28K ) Number of downloads: 123
 


--------------------
And though the malware fights to infect the os it quickly starts to shiver. For no mere malware can resist the evil of - the kaspersky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hoang Pham
post 5.03.2012 19:40
Post #5


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 53
Joined: 1.03.2012
From: Viet Nam




-It take me a long time to install
See here:
QUOTE

-some time it stop working

This post has been edited by Baz^^: 5.03.2012 20:07
Reason for edit: This is known issue


--------------------
Welcome to My Blog
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Gauchoo-
post 5.03.2012 19:56
Post #6


Advanced Member I
***

Group: Gold beta testers
Posts: 125
Joined: 29.07.2007




Regarding post 4, yes I restarted when it prompted to. Even though the installer was showing 8 mins left :}

It shouldn't take about 20mins to install ?

Ah, sorry. Didn't see Umnik's comment to ignore the restart prompt.

Installed it properly this time.

Uploaded logs files for slow installation time.

This post has been edited by -Gauchoo-: 5.03.2012 21:06
Reason for edit: Umnik mentioned in the build topic to ignore the restart warning- thats probably why it crashed. Delay in install is reported in RU section too.

Attached File(s)
Attached File  KIS_Long_Installation_Time.zip ( 613,17K ) Number of downloads: 35
 


--------------------
And though the malware fights to infect the os it quickly starts to shiver. For no mere malware can resist the evil of - the kaspersky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkuterPL
post 5.03.2012 21:25
Post #7


Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 5.03.2012




I have had Windows 8 since 1.03 and after installed Windows 8 I wanted to install KIS 2012, but it didn't install in win8 and today I saw beta 2013 which works with win8 and fast I downloaded instalation and I started installed it, instalation was long and for end I saw notification with info about restart PC I clicked yes PC turned off and always it turns on about 40sek/max 1mintues, but after instalation kaspersky PC turned on after 10-15minutes and generally PC become slower and PC sometimes crash.
Now I have to wait for some update which repair problem with slow works PC

This post has been edited by Baz^^: 5.03.2012 21:29
Reason for edit: This is a beta build, please read the FAQ. Beta build is slower because traces are enabled.


--------------------
PC: Core 2 Duo 2.0GHz MOBILE, 3GB RAM, Nvidia 9600GT M (HP dv5-1040ew)
OS:Windows 8 + KIS 2013 BETA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobbycooper
post 5.03.2012 23:39
Post #8


Kaspersky Fan III
**********

Group: Moderators
Posts: 2344
Joined: 9.12.2007
From: Italy




Kis 2013.0.0.2292 - Windows 8 CP x86

When I launch ie10 from "start app" does not work, if i launch ie10 from the desktop works fine.

GSI : http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...4b2e0704da63298

Traces Dump : http://www.mediafire.com/?6ydwuyt8gusvuza

This post has been edited by Dmitry Gos: 13.03.2012 17:06
Reason for edit: 170842. Bug added to bug list of topic "KAV/KIS 2013: Hang-ups and crashes". Thanks for help.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
apfelsine
post 6.03.2012 18:20
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 18.03.2011
From: Chernowitz




in first day of usage kis was loading intel core2duo cpu up to 90% and one of the log files in programdata directory got over 2GB
when I pressed exit in Kaspersky tray, windows crashed to blue screen with sad ":(" smile
after reboot Kaspersky offered to send some files to support
I sent all except 2GB log file
after all that kis don't load cpu as much as before

This post has been edited by Whizard: 6.03.2012 20:03
Reason for edit: Upload memory dumps and post a link here (Do not use Automatic Send)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marc Antonii
post 6.03.2012 19:01
Post #10


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 2.05.2009




I have the same problem. Yesterday when I install KIS 2013 on Windows 8 CP I saw the blue screen of Windows 8 for first time. It happened again and again about every 5 hours. Intel core 2 Duo E7400 2.80 GHz, 4 GB RAM DDR2


This post has been edited by Whizard: 6.03.2012 20:03
Reason for edit: Upload memory dumps and post a link here
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marc Antonii
post 7.03.2012 00:25
Post #11


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 2.05.2009




I am not sure what exactly must upload, therefore compressed logs and dumps in folder C:/Program Data/Kaspersky Lab, also Windows Memory Dump from C:/Windows. Some of files are too large, I divided them into parts
https://skydrive.live.com/?cid=1aa567291e11...91E1145CB%21161

DmitryGos: Please, upload your dumps to FTP Data8. To get an access write to Umnik.

This post has been edited by Dmitry Gos: 13.03.2012 15:44
Reason for edit: Thank you, I am sure those are helpful if not already known issue
Go to the top of the page
 
+Quote Post
apfelsine
post 7.03.2012 01:32
Post #12


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 18.03.2011
From: Chernowitz




I found windows maintenance problem:
it can't be turned off
it turning on windows defender every night to scan for viruses
and its all in background so you do not notice it
can BSOD be result of kis and defender working at the same time?

This post has been edited by Whizard: 7.03.2012 17:02
Reason for edit: Only way is to see an actual dump file. Please upload and post a link to it here.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkuterPL
post 7.03.2012 14:39
Post #13


Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 5.03.2012




I can't open website mbank.com.pl (it is website my bank)

http://img828.imageshack.us/img828/6845/mbankf.png Screen

This post has been edited by Whizard: 7.03.2012 17:02
Reason for edit: Browser plugins are not working correctly in this build. Known issue


--------------------
PC: Core 2 Duo 2.0GHz MOBILE, 3GB RAM, Nvidia 9600GT M (HP dv5-1040ew)
OS:Windows 8 + KIS 2013 BETA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
apfelsine
post 7.03.2012 14:57
Post #14


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 18.03.2011
From: Chernowitz




QUOTE(SkuterPL @ 7.03.2012 12:39) *
I can't open website mbank.com.pl (it is website my bank)

http://img828.imageshack.us/img828/6845/mbankf.png Screen

press blue lighted link "открыть страницу в этом же окне"

This post has been edited by apfelsine: 7.03.2012 14:57


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkuterPL
post 7.03.2012 15:37
Post #15


Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 5.03.2012




@up
it didn't help.

I don't know why but If I open mbank.com.pl in chrome, It shows this screen like up and turn on IE auto and open website mbank.com.pl, but IE can't open this web too

This post has been edited by Whizard: 7.03.2012 17:03
Reason for edit: Known Issue


--------------------
PC: Core 2 Duo 2.0GHz MOBILE, 3GB RAM, Nvidia 9600GT M (HP dv5-1040ew)
OS:Windows 8 + KIS 2013 BETA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
303i
post 7.03.2012 16:40
Post #16


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 22.10.2011




Having same issue with hanging, I can't even use my W8 laptop cause of this. I can't uninstall either, some error about not being about to remove the service.

This post has been edited by Whizard: 7.03.2012 17:04
Reason for edit: This is a technical preview build, you run it on your own risk just like Windows 8 OS. Try to perform a system restore.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
303i
post 7.03.2012 17:14
Post #17


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 22.10.2011




Yes, I understand its a preview build, I have had experience with MANY types of beta software before. I have tracked down the issue to the dumping application that Kaspersky uses. On start-up, it uses 100% of disk usage, leaving my computer unresponsive, I can kill the dumping process when it starts via having task manager up as soon as I login, its a solution for now.

EDIT: Hm, it seems that killing the dumping program at start-up also stops kaspersky from starting up in the first place, is that correct?

Crazy Gos: Hello.
KIS - is big and complex product. It works with the OS kernel, has the best treatment in the industry and one of the best defenses. Because of all this it has the most aggressive drivers. So it's not right to make any conclusions on earlier betas.


This post has been edited by Dmitry Gos: 20.03.2012 17:41
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Veliky
post 7.03.2012 17:54
Post #18


Member
**

Group: Members
Posts: 25
Joined: 10.03.2008
From: Bucuresti




Hi. I've installed KIS 2013 Beta. After 30 minutes of installing, I've restarted. After that, my PC ran very slowly, and after every restart or turn on KIS asked me to report application start failure. Every time the data needed to be sent rose, in the final at almost 3 Gb. I've uninstalled KIS because I couldn't browse the web because KIS simply make everything ran slow. I hope for a better application. Cheers.

This post has been edited by Whizard: 7.03.2012 18:06
Reason for edit: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=219750


--------------------
Veliki
Go to the top of the page
 
+Quote Post
seyar
post 7.03.2012 21:47
Post #19


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 66
Joined: 2.03.2011
From: Kabul-Afghanistan




Where I can find download link for KIS 2013 Beta version?
This (http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2013) download link doesn't work (HTTP 404 not found).

I have searched the topics but couldn't find any other links.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Caos
post 7.03.2012 21:58
Post #20


Spanish Forum Moderator
***************

Group: Moderators
Posts: 17325
Joined: 25.09.2007
From: España (Spain)




QUOTE(seyar @ 7.03.2012 18:47) *
Where I can find download link for KIS 2013 Beta version?
This (http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2013) download link doesn't work (HTTP 404 not found).

I have searched the topics but couldn't find any other links.


http://www.kaspersky.com/windows8
or
http://special.kaspersky-labs.com/3A8VCJNY....0.0.2292en.exe


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

6 Pages V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 22.12.2014 00:49