IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Fatal error: Call to undefined function, uncaught exception, merged with very similar.
wirechief
post 18.02.2012 01:15
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 1.11.2009




Kapersky Internet Security 12.0.0.374 (a,b,c,e,f,g) Database 02/17/2012 windows 7 Home premium 64bit on a Lenovo G570

I get Fatal error: Call to undefined function curl_init() in /data/www/getsysteminfo/includes/browser/Browscap.php on line 620
I have tried both Chrome and IE9 both are blowing out with this fatal error, however i do get a report on the desktop. I have run a full
scan and it passed.
Previous on Feb 8th 2012 it worked fine and the report got uploaded to the internet
This morning I got a error message that gdiplus.dll had been deleted, this belongs to VerifyHost.exe, I erased the faceverify program and redownloaded and
installed from the Lenovo website, so i dont have that error but i got a report of two vunerabilitys in Java, Kapersky disabled them, I had trouble getting a
java update as it failed a couple of times and then finally it installed. Because I had all these abnormal activities i decided to run another Getsysinfo but now
that is not working.....any suggestions.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rudger79
post 18.02.2012 01:36
Post #2


Forum Elite
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 8970
Joined: 20.10.2008
From: Kodiak USA




There appears to be a problem with the GSI site, happening here also. Please try again later.


--------------------
Tech Article: Kaspersky Internet Security 2014 release info, Patch B-E for version 14.0.0.4651


2015 Beta Test Machine specs: Windows 7 Pro x64 SP1, Real Machine (laptop), 4GB Ram No OEM stuff. My GSI

________________________________________________________________________________
1.Laptop -
Windows 7 Pro SP 1 x64 4gb - FF latest -
KIS 2015 Beta
2.Desktop -
Windows 7 Pro SP 1 x86 4gb - FF latest - KIS 2014
_______________________________________________________________________

My Kaspersky Account Kaspersky Support Ticket Request to Kaspersky Virus Lab Link to GSI Report Instructions Kaspersky Latest Product Versions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 18.02.2012 03:32
Post #3


Oldtimer
****************

Group: Moderators
Posts: 47377
Joined: 14.06.2007




It appears to be working ok now. smile.gif


Attached File(s)
Attached File  error_gsi.PNG ( 14.93K ) Number of downloads: 13
 


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wirechief
post 18.02.2012 03:45
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 1.11.2009




QUOTE(wirechief @ 17.02.2012 14:15) *
Kapersky Internet Security 12.0.0.374 (a,b,c,e,f,g) Database 02/17/2012 windows 7 Home premium 64bit on a Lenovo G570

This morning I got a error message that gdiplus.dll had been deleted, this belongs to VerifyHost.exe, I erased the faceverify program and redownloaded and
installed from the Lenovo website, so i dont have that error but i got a report of two vunerabilitys in Java, Kapersky disabled them, I had trouble getting a
java update as it failed a couple of times and then finally it installed. Because I had all these abnormal activities i decided to run another Getsysinfo but now
that is not working.....any suggestions.

QUOTE(richbuff @ 18.02.2012 02:32) *
It appears to be working ok now. smile.gif

Well i tried again same ... probably not using the right version it ended in 243

edit: add quote in preparation of topic split.

This post has been edited by richbuff: 18.02.2012 06:26
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rudger79
post 18.02.2012 06:02
Post #5


Forum Elite
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 8970
Joined: 20.10.2008
From: Kodiak USA




Please post the link of your GSI report by following the four steps outlined here: http://forum.kaspersky.com/index.php?s=&am...post&p=5395


--------------------
Tech Article: Kaspersky Internet Security 2014 release info, Patch B-E for version 14.0.0.4651


2015 Beta Test Machine specs: Windows 7 Pro x64 SP1, Real Machine (laptop), 4GB Ram No OEM stuff. My GSI

________________________________________________________________________________
1.Laptop -
Windows 7 Pro SP 1 x64 4gb - FF latest -
KIS 2015 Beta
2.Desktop -
Windows 7 Pro SP 1 x86 4gb - FF latest - KIS 2014
_______________________________________________________________________

My Kaspersky Account Kaspersky Support Ticket Request to Kaspersky Virus Lab Link to GSI Report Instructions Kaspersky Latest Product Versions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dulfagd
post 18.02.2012 09:50
Post #6


Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 28.02.2009
From: Australia




I have the latest Getsysteminfo version. I am running Windows 7 pro 64 bit, and until now have not had any problems, however now I get the following error message when it tries to launch my browser (Windows Explorer 9.08)

Fatal error: Class 'Browscap' not found in /data/www/getsysteminfo/load_file.php on line 73

Any suggestions?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hepta
post 18.02.2012 22:47
Post #7


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 169
Joined: 22.07.2009
From: Denmark




When a run an G.S.I it ends up with this message:


"Fatal error: Class 'Browscap' not found in /data/www/getsysteminfo/load_file.php on line 73"

Can anyone please explain this to me ?

What is it and what do I do from here ?

K.I.S 2012-Windows 7 Home Premium version-Google Chrome 17( it also happens with IE 9)

PS: The zippedmap are created on the desktop but no link.

This post has been edited by hepta: 18.02.2012 22:52
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wirechief
post 18.02.2012 23:57
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 1.11.2009




QUOTE(dulfagd @ 18.02.2012 08:50) *
I have the latest Getsysteminfo version. I am running Windows 7 pro 64 bit, and until now have not had any problems, however now I get the following error message when it tries to launch my browser (Windows Explorer 9.08)

Fatal error: Class 'Browscap' not found in /data/www/getsysteminfo/load_file.php on line 73

Any suggestions?

That is exactly the same error i am experiencing. I just tried again with Getsysinfo 4.1.0.243 and it blows out on line 73 as this user.
I have Windows Home Premium 64 bit on a Lenovo G570, I believe i have all the windows updates, it worked on February 8th 2012
but not now.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wirechief
post 19.02.2012 00:34
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 1.11.2009




Looks like this is beyond my computers, i just tested with another laptop and it gave the same error, it has Windows 7 Professional 64bit , Lenovo R61e
Go to the top of the page
 
+Quote Post
deca1981
post 19.02.2012 01:05
Post #10


Advanced Member IV
******

Group: Members
Posts: 781
Joined: 24.06.2009
From: Monza, Italy




I also have this problem:

Windows 7 x64 sp1
Problems with the following browsers:

-Mozilla Firefox 10.0.2
-Internet Explorer 9.0.8112.16421
Attached File(s)
Attached File  Immagine.jpg ( 108.56K ) Number of downloads: 16
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 19.02.2012 02:13
Post #11


Oldtimer
****************

Group: Moderators
Posts: 47377
Joined: 14.06.2007




It is not your PCs; it is the GSI website. Please either try a few times in rapid succession, or wait a while and try again. It was working for me the past 18 hours.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
deca1981
post 19.02.2012 02:32
Post #12


Advanced Member IV
******

Group: Members
Posts: 781
Joined: 24.06.2009
From: Monza, Italy




QUOTE(richbuff @ 18.02.2012 23:13) *
It is not your PCs; it is the GSI website. Please either try a few times in rapid succession, or wait a while and try again. It was working for me the past 18 hours.


Ok, thanks. I will try this procedure.

Regards bs.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dulfagd
post 19.02.2012 15:56
Post #13


Member
**

Group: Members
Posts: 17
Joined: 28.02.2009
From: Australia




QUOTE(richbuff @ 19.02.2012 09:13) *
It is not your PCs; it is the GSI website. Please either try a few times in rapid succession, or wait a while and try again. It was working for me the past 18 hours.

I have tried this several times without success, so need more effective solution.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 19.04.2014 16:02