IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Kaspersky blocking internet connections?
tonnelier
post 4.12.2011 18:16
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 9.06.2008
From: Luxembourg




Hello All,
Grateful for your help. Running KIS 2012 a-g. Over the last 48h I had problems connecting to the internet. After boot-up, connections are OK for a short period of time, but then appear to be blocked by KIS with the system tray icon permanently pulsating.

I have done two squeaky-clean re-installations using the KAS Remover Tool, but problem persists. Many thanks.

[attachment=219059:GetSyste...14_58_09.zip]
Attached File(s)
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tonnelier
post 4.12.2011 20:37
Post #2


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 9.06.2008
From: Luxembourg




Sorry, Last post of GSI was incorrect I fear,trying [p~st=0] http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...e2bbd022298a40d [/po~t]

edit: del broken quote. And enable link by disabling post=0 tags.

This post has been edited by richbuff: 5.12.2011 03:17
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rudger79
post 4.12.2011 22:35
Post #3


Forum Elite
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 9204
Joined: 20.10.2008
From: Kodiak USA




Please update your wireless adapter. Please see Update > Summary tab of your GSI for link.

Also, please follow the post norton steps here, all of them, which will include uninstalling and reinstalling again.: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=5233


--------------------
2015 Beta Test Machine specs: Windows 7 Pro x64 SP1, Real Machine (laptop), 4GB Ram No OEM stuff. My GSI Report Link

________________________________________________________________________________
1.Laptop -
Windows 7 Pro SP 1 x64 4gb - FF latest -
KIS 2015 MR1 15.0.1.415
2.Desktop -
Windows 7 Pro SP 1 x86 4gb - FF latest - KIS 2015 MR1 15.0.1.415
_______________________________________________________________________

My Kaspersky Account Kaspersky Support Ticket Request to Kaspersky Virus Lab Link to GSI Report Instructions Kaspersky Latest Product Versions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tonnelier
post 4.12.2011 22:54
Post #4


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 9.06.2008
From: Luxembourg




QUOTE(rudger79 @ 4.12.2011 19:35) *
Please update your wireless adapter. Please see Update > Summary tab of your GSI for link.

Also, please follow the post norton steps here, all of them, which will include uninstalling and reinstalling again.: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=5233


Thanks Rudger79. I am not using a wireless connect, but wlan. Will follow your instructions an see what happens. Thanks again.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tonnelier
post 5.12.2011 00:56
Post #5


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 9.06.2008
From: Luxembourg




QUOTE(rudger79 @ 4.12.2011 19:35) *
Please update your wireless adapter. Please see Update > Summary tab of your GSI for link.

Also, please follow the post norton steps here, all of them, which will include uninstalling and reinstalling again.: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=5233


I followed your advice to the letter, no change.

In the meantime I've discovered that if I don't update KIS after re-installation, then I have access to sites. Since I and quite a few others are reporting the same problem over the last 48h, I'm wondering if there's a problem with one of the latest updates. Until 48h ago site loading with KIS a-g worked OK.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rudger79
post 5.12.2011 01:02
Post #6


Forum Elite
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 9204
Joined: 20.10.2008
From: Kodiak USA




QUOTE(tonnelier @ 4.12.2011 11:56) *
Since I and quite a few others are reporting the same problem over the last 48h, I'm wondering if there's a problem with one of the latest updates.
Maybe. I am having no issues here with Firefox. Have you tried other browsers? Reset IE? I would contact support via My Kaspersky. https://my.kaspersky.com/


--------------------
2015 Beta Test Machine specs: Windows 7 Pro x64 SP1, Real Machine (laptop), 4GB Ram No OEM stuff. My GSI Report Link

________________________________________________________________________________
1.Laptop -
Windows 7 Pro SP 1 x64 4gb - FF latest -
KIS 2015 MR1 15.0.1.415
2.Desktop -
Windows 7 Pro SP 1 x86 4gb - FF latest - KIS 2015 MR1 15.0.1.415
_______________________________________________________________________

My Kaspersky Account Kaspersky Support Ticket Request to Kaspersky Virus Lab Link to GSI Report Instructions Kaspersky Latest Product Versions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tonnelier
post 5.12.2011 01:08
Post #7


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 9.06.2008
From: Luxembourg




QUOTE(rudger79 @ 4.12.2011 22:02) *
Maybe. I am having no issues here with Firefox. Have you tried other browsers? Reset IE? I would contact support via My Kaspersky. https://my.kaspersky.com/


Yes, I'm using Firefox 8. Tried with IE9 but same conditions. Will contact support. Thanks again for your help and suggestions.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rekesz
post 5.12.2011 05:48
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 5.12.2011




I have the same problem. If I close Kaspersky then I can access the internet (like now), but if it's open I only get errors. This is quite annoying. I can't attach my GSI because it's 369 kbs, so I uploaded it to mediafire. http://www.mediafire.com/?lo8143dop14pggg
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 5.12.2011 06:04
Post #9


Are You Kidding?
*****************

Group: Moderators
Posts: 1000032
Joined: 14.06.2007




Welcome. Uninstall Kaspersky > reboot > install Windows Service Pack 1 > reboot > make sure Windows Firewall and Windows Defender are disabled > re install Kaspersky > reboot > do a databases update > reboot.


Click here to upload your GetSystemInfo log.
Now add the link to the report you have just made in your post.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 20.10.2014 21:55