IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> database and the application are obsolete, ! in triangle in yellow colour shown in left side corner in monito
satkarconstructi...
post 1.11.2011 12:26
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 31.10.2011




b_punk.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
satkarconstructi...
post 1.11.2011 12:29
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 31.10.2011




dash1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 1.11.2011 12:37
Post #3


Are You Kidding?
*****************

Group: Global moderators

Posts: 1000816
Joined: 14.06.2007




Welcome. The posting box is for text. I merged your two topics.

Reboot, then check system date/time correct, then Settings > Update > Update source > Proxy server > uncheck proxy server > ok>ok>ok.
And Settings > fourth icon (cardboard box) > Appearance > enable Animate taskbar icon > ok.

If still no go, attach the update report.
Upper right of Kaspersky window, Reports > lower right > Detailed report, lower left > Update, then lower left > Save, save it somewhere and attach it to your next post.
If the file is too large to upload, then zip it (right click, send to > compressed zipped folder) and upload the zip.

What Kaspersky product? Version? OS? Please post your GetSystemInfo report link, instructions are located in the fifth (5th) Important topic.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thak
post 1.11.2011 13:24
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 1.11.2011




Hi.
Lokks like i have a problem with updating Kaspersky Intrnet Security 2012.
I tried to do what u wrote above but it change nothing. Databases are still obsolete.

Here u have getsysteminfo report
getsysteminfo

In attachement is Detailed report about updatig made in KIS .
Attached File(s)
Attached File  raport.zip ( 109,54K ) Number of downloads: 2
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 1.11.2011 13:42
Post #5


Are You Kidding?
*****************

Group: Global moderators

Posts: 1000816
Joined: 14.06.2007




QUOTE(Thak)
Welcome. Uninstall Kaspersky > reboot > install Windows 7 Service Pack1 (SP1) > reboot > re install Kaspersky > reboot > do a databases update > reboot.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thak
post 1.11.2011 13:48
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 1.11.2011




ok. But then i will have another problem. I have license that will be working for 330 days. But i lost my activation code (one i got on e-mail when purchasing license). How can i add that license after reinstalling KIS without activation code?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DonKid
post 1.11.2011 15:20
Post #7


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 7222
Joined: 19.10.2005
From: São Paulo, Brazil




You should contact the support.


--------------------
When the humanity start to realize that there isn't race, creed, politics, money, our planet will be wonderful. Be always a humble person.

Antes de abrir um novo tópico Relatório GSI Suporte Técnico em Portugal Suporte Técnico no Brasil Blog da Kaspersky
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 21.12.2014 20:33