IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> renewal problem
bamapete
post 29.08.2010 19:14
Post #1


Advanced Member III
*****

Group: Members
Posts: 509
Joined: 3.10.2007
From: Lower Alabama




Well, it seems this year when I renew it doesn't go as smoothly as last year. Last night I renewed with credit card with no problem as I got confirmation, but this morning my Kaspersky window is still yellow and advising me I need to renew subscription. I'm prompted to "activate," but thought that was for purchasing a new product outright and now simply renewing. I did not upgrade to KIS 2011, I simply renewed yearly subscription for KIS 2010. Should I "activate" by entering the "active license" number in the activation field? Thanks.

This post has been edited by bamapete: 29.08.2010 19:17


--------------------
XP/SP3, Firefox. KIS 2012 v11.0.2.556(b). Ccleaner, Power Tools Lite, Smart Defrag. KISS, Keep it Simple Silly!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Perry
post 29.08.2010 19:17
Post #2


Advanced Member III
*****

Group: Members
Posts: 541
Joined: 20.03.2007
From: UK




Did you put your new activation code in when you renewed?



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bamapete
post 29.08.2010 19:25
Post #3


Advanced Member III
*****

Group: Members
Posts: 509
Joined: 3.10.2007
From: Lower Alabama




QUOTE(Perry @ 29.08.2010 18:17) *
Did you put your new activation code in when you renewed?


Ah, don't think I did. Right at this very moment I'm not on my home computer but will be in an hour, and will make sure I enter new activation code. But I thought activation code stayed the same for renewal but I guess it needs activating with the code regardless. Anyway you gave me a good hint. Thanks Perry! Will update my progress here in about an hour or so.


--------------------
XP/SP3, Firefox. KIS 2012 v11.0.2.556(b). Ccleaner, Power Tools Lite, Smart Defrag. KISS, Keep it Simple Silly!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Perry
post 29.08.2010 19:34
Post #4


Advanced Member III
*****

Group: Members
Posts: 541
Joined: 20.03.2007
From: UK




You get a new activation code everytime you renew.

Perry


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dh27564
post 29.08.2010 20:06
Post #5


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 4618
Joined: 6.06.2009
From: KCLE




If you purchased a new code through Kaspersky, the 20-digit code should have been emailed to you. Once received, Click License > Activate the Application with a New License. This will bring up a box where you can enter your new code (without the hyphens). The code is good for your existing 2010 product and can be used if at some point you choose to clean upgrade to 2011.

That should be it. Remember to write down your code for safekeeping.


--------------------
D. Henderson
Cleveland, Ohio USA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bamapete
post 29.08.2010 20:47
Post #6


Advanced Member III
*****

Group: Members
Posts: 509
Joined: 3.10.2007
From: Lower Alabama




QUOTE(Perry @ 29.08.2010 18:34) *
You get a new activation code everytime you renew.

Perry


You are absolutely correct. Just activated with no problem. Was tired and late last night and forgot to check email from Kaspersky with new code, simply copied and pasted a minute ago, simple, simple. Getting old and senile I guess:) Thanks again for setting me straight, and thanks too dh27564 help and tip.


--------------------
XP/SP3, Firefox. KIS 2012 v11.0.2.556(b). Ccleaner, Power Tools Lite, Smart Defrag. KISS, Keep it Simple Silly!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Perry
post 29.08.2010 21:12
Post #7


Advanced Member III
*****

Group: Members
Posts: 541
Joined: 20.03.2007
From: UK




no problem glad its sorted.

Perry


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 23.10.2014 14:08