IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Running very slow and running hot
Mysmimi
post 13.08.2010 02:20
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13.08.2010




Ever since I have installed kapersky my internet has been running very slow; running very hot and quite loud. Any help wll be appreciated. I chose Kaspersky after having Norton am beginning to regret my decision. Please help!!! dash1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 13.08.2010 02:55
Post #2


Are You Kidding?
*****************

Group: Moderators
Posts: 1000091
Joined: 14.06.2007




Welcome. Please create gsi sysinfo text and post link to GSI Report which will provide a wee tiny bit of information about your Kaspersky product and operating system and which
also may identify issue area, instructions see the fifth Important topic.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mysmimi
post 13.08.2010 04:51
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13.08.2010




http://www.getsysteminfo.com/read.php?file...14b2dd68e38f5fa
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mysmimi
post 13.08.2010 05:10
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13.08.2010




I attempted to repair Kaspersky and continue to get the following message
"The installation product does not match the installation source. Until a matching source is provided or the installed product is and source are synchronized, this action can not be performed." .....
I then reinstalled Kasp; tried again, and continue to get the same message.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 26.10.2014 09:07