IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> what is "proxy server settings" use proxy server is checked, I have cable do not use a proxy
stin
post 3.05.2010 23:00
Post #1


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 54
Joined: 21.10.2009
From: Louisville,USA




Should this be checked ? I did not put green check in it. Isn't this for when you use a proxy server to get to the internet? I have cable and a direct connect set up,always on.Is this default to be checked,does this have anything to do with getting updates from Kaspersky Lab for KIS 2010 9.0.0.736? I have never used a proxy or know anything about it.I do have utorrent installed and am a member of a private tracker forum.i don't know if that has anything to do with it.Can I be infected with something that takes me there first and then to the internet?

stin
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stin
post 3.05.2010 23:27
Post #2


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 54
Joined: 21.10.2009
From: Louisville,USA




I tried to just edit but it wouldn't let me,I do use FireFox as my default browser.Please forgive me for being a n00b on this subject.Does this require me to put a check in the proxy server settings? I just do not know why proxy server is checked.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Don Pelotas
post 3.05.2010 23:29
Post #3


Global Moderator
****************

Group: Global moderators

Posts: 28880
Joined: 7.04.2005




It's checked default.......simply uncheck it if you do not use a proxy.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stin
post 4.05.2010 00:16
Post #4


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 54
Joined: 21.10.2009
From: Louisville,USA




QUOTE(Don Pelotas @ 3.05.2010 15:29) *
It's checked default.......simply uncheck it if you do not use a proxy.

Thank you I do not use a proxy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 24.10.2014 13:31