IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Googlesyndication - Trojan.JS.Redirector.ar
Reload
post 25.01.2010 10:52
Post #1


Advanced Member V
*******

Group: Gold beta testers
Posts: 1161
Joined: 11.07.2005
From: The Netherlands




Is there a problem with Googlesyndication.com? I'm receiving a lot of reports from a Trojan.JS.Redirector.ar virus on "http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show ads.js/show ads"

Update
Looks like http://www.telegraaf.nl (Bug Dutch Newspaper) is one of the sources....



This post has been edited by Reload: 25.01.2010 10:57


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ZunA
post 25.01.2010 11:05
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 8.09.2009




me too... on every page that uses google adsense... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reload
post 25.01.2010 11:11
Post #3


Advanced Member V
*******

Group: Gold beta testers
Posts: 1161
Joined: 11.07.2005
From: The Netherlands




Created a temporary workaround by creating a 'Exclusion rule' and adding "Trojan.JS.Redirector.ar" as the Threats not to be scanned...


KASPERSKY LABS PLEASE LOOK AT THIS BIG PROBLEM !!!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Knight Captain
post 25.01.2010 11:45
Post #4


Advanced Member IV
******

Group: Members
Posts: 724
Joined: 30.11.2008
From: NeverWinter




Did you alert the team at NewVirus at Kaspersky dot com?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reload
post 25.01.2010 11:48
Post #5


Advanced Member V
*******

Group: Gold beta testers
Posts: 1161
Joined: 11.07.2005
From: The Netherlands




Yes, I did at http://support.kaspersky.com/virlab/helpdesk.html

And I did send a e-mail to some contacts at Kaspersky HQ....




No, Reaction yet... dash1.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alein
post 25.01.2010 12:06
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 24.07.2006
From: Bulgaria




Confirm. I'v got the same problem with all google ads. Doesn't mater what page I open.

This post has been edited by alein: 25.01.2010 12:12


--------------------
user posted image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kasxan
post 25.01.2010 12:08
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 25.01.2010




Same problem here. Is it responsible the last Kaspersky update?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pootel
post 25.01.2010 12:14
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9.06.2009




Already got the reply from Kaspersky Labs. b_lol1.gif
QUOTE
Hello,


Sorry, it was a false detection. It will be fixed in the next update.
Thank you for your help.

Please quote all when answering.
-----------------
Regards, Davidow Dmitriy
Virus Analyst, Kaspersky Lab.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reload
post 25.01.2010 12:19
Post #9


Advanced Member V
*******

Group: Gold beta testers
Posts: 1161
Joined: 11.07.2005
From: The Netherlands




QUOTE(Pootel @ 25.01.2010 09:14) *
Already got the reply from Kaspersky Labs. b_lol1.gif


Wow... finaly...

Strange thing is that at 9.02 I received a mail from Davidow that
there was no problem... blink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pootel
post 25.01.2010 12:28
Post #10


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9.06.2009




QUOTE(Reload @ 25.01.2010 16:19) *
Wow... finaly...

Strange thing is that at 9.02 I received a mail from Davidow that
there was no problem... blink.gif

Strange.
Maybe he changed his mind. LOL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mikt
post 25.01.2010 13:22
Post #11


Member
**

Group: Members
Posts: 16
Joined: 29.05.2008




Same problem here - tho i still think if i like 'no ads' or not smile.gif

What seems strange to me that theres no update yet...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exoexo
post 25.01.2010 13:32
Post #12


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 25.01.2010




I saw same problem and was looking for answer last minutes ...
I use Google Chrome and no problem there, but when I switch to IE or Firefox - kaspersky go crazy with google adsense.

I hope fix/update will be released soon, as I am loosing money from my sites that have google adsense, as people now can't view ads and have virus warnings and complain to me that my sites infected ...

I still consider kaspersky as best antivirus I ever used, so that is (I hope) temporary problem and will have update any moment.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Willem-Jan
post 25.01.2010 13:42
Post #13


Member
**

Group: Members
Posts: 19
Joined: 30.07.2008




It's been three weeks since the last wrong update, so maybe Kaspersky thought it was that time again.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pootel
post 25.01.2010 13:47
Post #14


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9.06.2009




QUOTE(exoexo @ 25.01.2010 17:32) *
I saw same problem and was looking for answer last minutes ...
I use Google Chrome and no problem there, but when I switch to IE or Firefox - kaspersky go crazy with google adsense.

Strange, but I ran into this problem with Google Chrome.
Also, this problem exists with both Firefox and Opera, too.
IE? Not tested. dry.gif
By the way, I am wondering why didn't Kaspersky Labs release an update since they already gave me a reply?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chrisgatguis
post 25.01.2010 13:52
Post #15


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 25.01.2010




Hi all,

is this the sort of event you're all seeing?:

Virus detected
Severity: Critical event
Application: Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Servers Enterprise Edition
Version number: 6.0.2.555
Task name: Real-time file protection
Computer: DRxxxxxxx
Group: xxxxxxx
Time: 25 January 2010 09:26:00
Description: Threat detected: Trojware Trojan.JS.Redirector.ar. Object name: C:\Documents and Settings\xxxx\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CGQQTE3H\show_ads[1].js


Thanks
Chris

This post has been edited by chrisgatguis: 25.01.2010 13:53
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CaboParano
post 25.01.2010 14:07
Post #16


Member
**

Group: Members
Posts: 45
Joined: 9.08.2007




I've got the same problem with opera browser sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kasxan
post 25.01.2010 14:08
Post #17


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 25.01.2010




Yes, it's the same. (Chris)

This post has been edited by kasxan: 25.01.2010 14:09
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chrisgatguis
post 25.01.2010 14:11
Post #18


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 25.01.2010




Thanks Kasxan smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I. Trevena
post 25.01.2010 14:20
Post #19


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 25.01.2010




Yes.. same here. From all the 150 laptops we have on our wireless network. My inbox is being flooded with notifications from the KAVAdmin server.. wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pootel
post 25.01.2010 14:22
Post #20


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9.06.2009




QUOTE(chrisgatguis @ 25.01.2010 17:52) *
Hi all,
is this the sort of event you're all seeing?:

I have taken a screenshot, and it looks like this :


This post has been edited by Pootel: 25.01.2010 14:23
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 20.09.2014 05:53