IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> can't access my settings
godi
post 3.12.2009 12:51
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 13.11.2008





Hi all

I just installed Kaspersky internet security 2010 and it's working like a bomb. My only problem is I cant seem to access my settings on the top right corner of the main interface or even when i right click on the icon and select settings nothing seems to work. what am I doing wrong? dash1.gif



Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 3.12.2009 12:59
Post #2


Are You Kidding?
*****************

Group: Moderators
Posts: 1000192
Joined: 14.06.2007
From: currently: falling out of a kayak in the middle of the Mediterranean, near Kekova Island, Turkey




Welcome. So when you click "Settings", nothing happens?

Please create gsi sysinfo text, and then upload it to this parser site: http://gsi.kaspersky.fr/ and then post the link to the GSI report which may identify issue area, instructions see: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=36444 Please use the New 4.0 GSI utility. If Vista or W7, right click getsysteminfo.exe and select Run as administrator.


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
godi
post 3.12.2009 13:40
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 13.11.2008




Hi

After Installing Kaspersky internet security 2010 i cant access my settings on the top right corner of the main interface or even when i right click on the icon then select settings nothing happens. what could be causing that?
:dash1:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dh27564
post 3.12.2009 13:45
Post #4


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 4515
Joined: 6.06.2009
From: KCLE




Please follow richbuff's instructions in the other thread you started. That report may provide the answer you are looking for.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Berny
post 3.12.2009 13:47
Post #5


Forum Elite
**************

Group: Moderators
Posts: 11198
Joined: 30.10.2007




QUOTE(godi @ 3.12.2009 10:40) *
cant access my settings on the top right corner


Do you see an underline if you hover your mouse over it ?
Can you reboot and try again .....

Resubmitted : I missed post #2 ... sorry (you can remove this one) ...

This post has been edited by Berny: 3.12.2009 13:50
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 21.09.2014 08:04