IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> how to backup my licence?
LilKage
post 10.11.2009 10:48
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 10.11.2009




I was planning to format my computer and I have KIS licences activated. I don't want to buy another licence after i format my computer since this licence was activated not long ago. Is there any solutions to backup my current licence after i reinstall KIS?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bobbycooper
post 10.11.2009 10:57
Post #2


Kaspersky Fan III
**********

Group: Moderators
Posts: 2315
Joined: 9.12.2007
From: Italy




QUOTE(LilKage @ 10.11.2009 07:48) *
I was planning to format my computer and I have KIS licences activated. I don't want to buy another licence after i format my computer since this licence was activated not long ago. Is there any solutions to backup my current licence after i reinstall KIS?

Hello, where you bought kis? you have not received the code via e-mail or the paper with the license if you purchased in box.
Otherwise try to retrieve the code with Personal Cabinet

This post has been edited by bobbycooper: 10.11.2009 10:59


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LilKage
post 10.11.2009 13:02
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 10.11.2009




As I mentioned, I've brought a new KIS2010 license in my area not long ago and my computer are forced to be format. What I request was how could I find the license file to backup before I format my computer and reinstall back by using the same license after format?

This post has been edited by LilKage: 10.11.2009 13:03
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Don Pelotas
post 10.11.2009 13:47
Post #4


Global Moderator
****************

Group: Global moderators

Posts: 28886
Joined: 7.04.2005




QUOTE(LilKage @ 10.11.2009 07:48) *
I was planning to format my computer and I have KIS licences activated. I don't want to buy another licence after i format my computer since this licence was activated not long ago. Is there any solutions to backup my current licence after i reinstall KIS?

No, there isn't...............you use the same activationcode as the first time and thats why bobbycooper mentioned the personal cabinet in case you threw it away/lost it.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dh27564
post 10.11.2009 15:26
Post #5


Posting guru
*************

Group: Members
Posts: 4688
Joined: 6.06.2009
From: KCLE




In addition to what the others have suggested, if you registered your product, you may be able to retrieve the activation code (XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX) from My Kaspersky Account > Manage Activation Codes

https://my.kaspersky.com


--------------------
D. Henderson
Cleveland, Ohio USA
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 24.11.2014 03:40