IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> cafe world on facebook, only loads if kaspersky is disabled
Lbrunt
post 20.10.2009 04:16
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 19.07.2008




Hi trying to use cafe world application on facebook the application except's friends and gifts but will not load cafe world unless kaspersky is disabled and i do not want to do this . How do i get around this problem please any help appreciated

Thanks Lorraine
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lheyni
post 24.10.2009 10:52
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 24.10.2009




yeah, i'm experiencing the same problem..i don't know what to do...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sjoeii
post 24.10.2009 10:56
Post #3


Professional
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 8194
Joined: 17.01.2006
From: Amsterdam




What version do you have? Do you have anti banner or parental control enabled?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andypp
post 24.10.2009 22:50
Post #4


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 78
Joined: 11.08.2008
From: wombwell uk




i was having the same problem and its because of the anti banner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lbrunt
post 26.10.2009 15:07
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 19.07.2008




QUOTE(Lbrunt @ 20.10.2009 03:16) *
Hi trying to use cafe world application on facebook the application except's friends and gifts but will not load cafe world unless kaspersky is disabled and i do not want to do this . How do i get around this problem please any help appreciated

Thanks Lorraine


No parental control but have anti banner will try that thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
seanet1310
post 27.10.2009 04:23
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 30.06.2009




like stated apears to be antibanner.

adding the gamers server to the white list fixed the problem.

go to settings
anti-banner
then add *zynga.com* (with **) in the white list

Go to the top of the page
 
+Quote Post
IamJSN
post 8.11.2009 09:40
Post #7


Member
**

Group: Members
Posts: 26
Joined: 25.06.2009




Thanks seanet1310. I did your suggestion and it fixed the problems. happy.gif


--------------------
Core 2 Duo T6400 : 2GHz : 4GB : Vista Home Premium SP2
Kaspersky Internet Security 9.0.0.736(a.b) : SUPERAntiSpyware Professional 4.37.1000 : WinPatrol PLUS 17.0.2010.0
Firefox 3.6.3 with NoScript 1.9.9.77 : Secunia Personal Software Inspector 1.5.0.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 20.12.2014 05:33