IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Microsoft Security Essentials, Is it compatible with KIS ?
IamJSN
post 1.10.2009 18:08
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 26
Joined: 25.06.2009




I am sorry but I just could found the topics thread in Russian but not in English. So I need to post one. Is anyone already try out MSSE and Is MSSE compatible with KIS ? I am worrying it will crash each other if I installed MSSE.

Thanks in advance.


--------------------
Core 2 Duo T6400 : 2GHz : 4GB : Vista Home Premium SP2
Kaspersky Internet Security 9.0.0.736(a.b) : SUPERAntiSpyware Professional 4.37.1000 : WinPatrol PLUS 17.0.2010.0
Firefox 3.6.3 with NoScript 1.9.9.77 : Secunia Personal Software Inspector 1.5.0.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
shah jahan
post 1.10.2009 18:14
Post #2


Kaspersky Fan III
**********

Group: Gold beta testers
Posts: 2224
Joined: 14.04.2008




http://forum.kasperskyclub.com/index.php?showtopic=5715
share your thoughts

This post has been edited by shah jahan: 1.10.2009 18:15


--------------------


KIS 2010 - Black Skin / Green Skin

Support for Portuguese (Latin America) to be added soon.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian Bara
post 1.10.2009 18:26
Post #3


Are You Kidding?
*****************

Group: Gold beta testers
Posts: 56947
Joined: 28.01.2006
From: Timisoara, Romania




hello
it's another AV, with a driver, real time components etc.
they will not be compatible. 2 or more AVs installed on the same time will lead to problems
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Don Pelotas
post 1.10.2009 18:28
Post #4


Global Moderator
****************

Group: Global moderators

Posts: 28845
Joined: 7.04.2005




QUOTE(IamJSN @ 1.10.2009 16:08) *
I am sorry but I just could found the topics thread in Russian but not in English. So I need to post one. Is anyone already try out MSSE and Is MSSE compatible with KIS ? I am worrying it will crash each other if I installed MSSE.

Thanks in advance.

No, it is not compatible and so is every other AV not compatible.............only install one AV or you are looking for trouble.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IamJSN
post 3.10.2009 15:19
Post #5


Member
**

Group: Members
Posts: 26
Joined: 25.06.2009




Ok, I won't install MSSE then. happy.gif

I have a startup problem previously until I deactivited Windows Defender. I am not going to have a same problem or even worst problem. cool.gif


--------------------
Core 2 Duo T6400 : 2GHz : 4GB : Vista Home Premium SP2
Kaspersky Internet Security 9.0.0.736(a.b) : SUPERAntiSpyware Professional 4.37.1000 : WinPatrol PLUS 17.0.2010.0
Firefox 3.6.3 with NoScript 1.9.9.77 : Secunia Personal Software Inspector 1.5.0.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 29.07.2014 12:41