IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Orbit Grab Pro and KIS 2010
ronnix
post 3.07.2009 21:09
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 3.07.2009




hi,

i just upgraded from KIS2009 to 2010. after some installation troubles i got it to work. but when i checked browsing IE8 internet connection was blocked. so i found out the the add on grab pro from the orbit downloader is the reason for it. when i disable the add on IE 8 is browsing well. it tried to deactivate on KIS module after the other but IE + grab pro add on only work if i complete deactivate KIS temporary. is there anyone with similar troubles or some workaround.
thanks for any tip
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tonyja
post 12.11.2009 06:02
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 30.10.2008




I exactly have the same problem. I can't use Orbit grab pro bar on IE8 with KIS 2010.

It's working fine with 2009 version. But now when I enable grab pro bar and octh class add on, it stop IE from loading webpage.

I must disable it, close, and then open another IE window to make it work again.

Can you please tell me how to fix this.

This post has been edited by tonyja: 12.11.2009 06:08
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Whizard
post 12.11.2009 07:34
Post #3


Professional
***************

Group: Moderators
Posts: 20712
Joined: 19.11.2005
From: Toronto/Canada




Unfortunately Orbit is not compatible with v2010. You can persuade developers of Orbit to make it compatible smile.gif


--------------------
Networking and Security Guru
~^Whizard^~
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 30.10.2014 17:40