IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Adding KIS to a second computer
images
post 6.04.2009 07:32
Post #1


Advanced Member I
***

Group: Members
Posts: 89
Joined: 1.03.2008




Hi: I need to spend a good amount of time at my Mom's house and use a computer there. I currently am using KIS 2009 and I understand that I can use it on three computers. How do I add Kaspersky to this second computer. I have no hard copy as I downloaded the latest version . Thank you in advance for your help. Images smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sjoeii
post 6.04.2009 08:30
Post #2


Professional
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 8194
Joined: 17.01.2006
From: Amsterdam




You can download the program here, http://www.kaspersky.com/productupdates

This post has been edited by Sjoeii: 6.04.2009 08:30


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rudger79
post 6.04.2009 08:31
Post #3


Forum Elite
**************

Group: Gold beta testers
Posts: 9122
Joined: 20.10.2008
From: Kodiak USA




Hi.

Just download it a 2nd time and use the same activation code as the first one. smile.gif


--------------------
2015 Beta Test Machine specs: Windows 7 Pro x64 SP1, Real Machine (laptop), 4GB Ram No OEM stuff. My GSI Report Link

________________________________________________________________________________
1.Laptop -
Windows 7 Pro SP 1 x64 4gb - FF latest -
KIS 2015 Beta
2.Desktop -
Windows 7 Pro SP 1 x86 4gb - FF latest - KIS 2014
_______________________________________________________________________

My Kaspersky Account Kaspersky Support Ticket Request to Kaspersky Virus Lab Link to GSI Report Instructions Kaspersky Latest Product Versions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 6.04.2009 09:52
Post #4


Oldtimer
****************

Group: Moderators
Posts: 48894
Joined: 14.06.2007




QUOTE
...at my Mom's house and use a computer there. How do I add Kaspersky to this second computer. ...
Separate licensing should be used at a separate location. See quotes below:

QUOTE( @ 3.03.2009 15:48) *
License sharing is not allowed as per EULA.

QUOTE(Whizard @ 3.03.2009 20:24) *
...yes its true multi-packs are designed to be used within one physical location. Sharing among different locations is not advisable. ...




--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stas_
post 6.04.2009 10:16
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 25.04.2008




QUOTE(richbuff @ 6.04.2009 09:52) *
Separate licensing should be used at a separate location. See quotes below:


What about laptops? Should I uninstall KIS in the morning (university) and install it back in the evening ? ;-) Or maybe I should take other 2 computers with me so all 3 are in the same place all the time ;-))).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
richbuff
post 6.04.2009 11:21
Post #6


Oldtimer
****************

Group: Moderators
Posts: 48894
Joined: 14.06.2007




In direct contrast with the situation that I replied to: You are not considering sharing your license with friends or family, you own the three PCs. Your laptops' life is centered around your home. Therefore, your situation is in compliance, and not in contradiction, with the information that I posted and quoted. smile.gif


--------------------
Please see the Important topics, located at the top of this section, and at the top of other sections of this forum.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 29.08.2014 22:07